Për sugjerime na shkruani në insta: @mistreci10
  • Server 1
  • Server 2
  • Server 3

The Mortal Instruments: City of Bones

Kur mamaja e saj zhduket, Kleri Frei mëson se e ka prejardhjen nga një brez luftëtarësh që mbrojnë botën tonë nga demonët. Ajo bashkon forcat me të tjerët si ajo dhe niset për në Nju Jorkun tjetër të quajtur Bota e errët.

Kohëzgjatja: 130 min

Kualiteti: HD

Realizimi:

IMDb: 5.9