Për sugjerime na shkruani në insta: @mistreci10
  • Server 1
  • Server 2

The Nile Hilton Incident

Një pastruese është dëshmitare e një vrasjeje në një hotel dhe kjo çështje i ngarkohet një polici, por më vonë do të zbulohet se persona të rëndësishëm nuk duan që kjo çështje të zbardhet.

Kohëzgjatja: 111 min

Kualiteti: HD

Realizimi:

IMDb: 6.7