Për sugjerime na shkruani në insta: @mistreci10
  • Server 1
  • Server 2

The Nines

Një aktor në telashe, një skenarist dhe një dizajner i mirënjohur lojërash kompjuterike i gjejnë jetët e tyre të ndërlidhura në mënyra misterioze dhe shqetësuese.

Kohëzgjatja: 100 min

Kualiteti: HD

Realizimi:

IMDb: 6.3