The Nut Job 2: Nutty by Nature

Surly dhe shokët e tij duhet të ndalojnë kryetarin e bashkisë që të mos shkatërrojë shtëpitë e tyre për rrugën e një parku zbavitës jofunksional.

Zhanri: AnimuarAventurëFamiljarKomedi

Drejtori:

Shteti:

Koha: 91 min

Realizimi:

IMDb: 5.4

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *