The Outsider

Në kërkim të një jete më të mirë, një punonjës i hekurudhës e gjen veten në anën e gabuar të një grupi ligjvënësish të korruptuar. Ndërkohë që marshalli përpiqet të kontrollojë qytetin e tij, një tragjedi e detyron atë të vendosë midis drejtësisë dhe familjes.

Kategoria: Western

Drejtori:

Shteti:

Koha: 86 min

Realizimi:

IMDb: 5.6