The Platform

Një burg vertikal me një qeli për kat. Dy persona për qeli. Një platformë ushqimore dhe dy minuta në ditë për tu ushqyer nga lart poshtë. Një makth i pafund në nje Gropë.

Kategoria: HorrorSci-fiThriller

Drejtori:

Shteti:

Koha: 94 min

Realizimi:

IMDb: 7.0