The Possession of Michael King

Majkëll King, një njeri që nuk besonte as në Zot dhe as në djall, i shtyrë nga vdekja e papritur e gruas së tij, vendos të bëj një dokumentar për gjërat e mbinatyrshme dhe e vendos veten në qendër të këtij eksperimenti. Ai do të bëjë gjithçka vetëm për të marrë një provë fizike që tregon se Zoti apo djalli ekzistojnë.

Zhanri: Horror

Drejtori:

Shteti:

Koha: 83 min

Realizimi:

IMDb: 5.7

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *