The Princess Switch: Switched Again

Psi Dukesha Margaret papritur trashëgon fronin në Montenaro dhe kalon një periudhë jo të mirë me të dashurin e saj, Kevinin, i takon Princeshës Stacy t’a marrë situatën në dorë para se të prishen planet…

Zhanri: DramëFamiljarKomedi

Drejtori:

Shteti:

Koha: 96 min

Realizimi:

IMDb: 5.4

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *