Për sugjerime na shkruani në insta: @mistreci10
  • Server 1
  • Server 2
  • Server 3

The Red Maple Leaf

Një detektiv, që po vuan thellësisht humbjen tragjike të gruas dhe së bijës, caktohet kryehetues për gjetjen e vajzës së rrëmbyer të ambasadorit të SHBA-së në Kanada. Vendosmëria për ta gjetur me çdo kusht adoleshenten e humbur në mënyrë misterioze, do ta vërë përballë të papriturave të paparashikueshme…

Kohëzgjatja: 132 min

Kualiteti: HD

Realizimi:

IMDb: 5.1