The Road

Një babë e bir ecin vetëm përgjatë Amerikës së djegur. Asgjë nuk lëviz në peisazhin e shkatërruar përveç hirit dhe ujit. Bën aq ftohtë sa për të thyer gurin dhe kur dëbora bie është gri. Qielli është i errët. Destinacioni i tyre është jugu më i ngrohtë, edhe pse nuk e dinë se çfarë, dhe nëse, i pret ata atje. Ata nuk kanë asgjë: vetëm një pistoletë për të mbrojtur veten kundër bandave kanibalistike që përgjojnë rrugën, rrobat që kanë të veshura në trup, një karrocë të ndryshkur pazari… dhe njëri-tjetrin.

Kategoria: AventurëDramë

Drejtori:

Shteti:

Koha: 111 min

Realizimi:

IMDb: 7.2