• Server 1
  • Server 2
  • Server 3

The Sand

Pas një feste diplomimi që zgjati deri në lindje të diellit, një grup 20 vjeçarësh zgjohen nga një diell i fortë, dhe një rërë misterioze që përpin në sekondë çdo gjë që shkel mbi të.

Kohëzgjatja: 84 min

Kualiteti: HD

Realizimi:

IMDb: 3.8

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *