PRISNI 5 SEKONDA


The Seasoning House

Një bordello ku vajzat e reja prostituohen për ushtrinë. Një memece e shurdhër skllavërohet për t’u kujdesur për to. Ajo lëviz mes mureve duke u zvarritur, ndërkohë planifikon arratisjen e saj… Planifikon hakmarrjen e saj të mprehtë dhe të frikshme.

Zhanri: DramëHorrorThriller

Drejtori:

Shteti:

Koha: 90 min

Realizimi:

IMDb: 6.1