Për sugjerime na shkruani në insta: @mistreci10
  • Server 1

The Stray

Një baba i ri merr djalin e tij nëntëvjeçar, qenin e familjes dhe dy shokë të djalit të tij për kamping në malet e Kolorados, por që të pestë goditen nga rrufeja.

Kohëzgjatja: 92 min

Kualiteti: HD

Realizimi:

IMDb: 5.4