PRISNI 5 SEKONDA

The Three Musketeers

Djaloshi i ri gjaknxehtë Dartanjan bashkohet me tre muskëtjerë të papunë, në këtë ribërje të historisë së Alexandre Dumas. Ata duhet të ndalojnë Rishilaun djallëzor dhe të përballen me Bakingamin si edhe tradhtaren Miledin.

Zhanri: AksionAventurëThriller

Drejtori:

Shteti: , , ,

Koha: 110 min

Realizimi:

IMDb: 5.7