The Three Stooges

Tre Lolot! Të braktisur në shkallët e një jetimoreje me murgesha kur ishin foshnje, Moja, Lerri dhe Kaçurreli rriten duke nxjerrë sytë e njëri-tjetrit, duke qëlluar me dacka dhe duke përplasur kokat. Tani, treshja e paaftë – të pastër në zemër, por të mangët nga trutë – e gjejnë veten në një mision të çmendur për të shpëtuar shtëpinë e tyre të fëmijërisë nga falimentimi. A mund t’i mbijetojnë Lolot botës moderne, të mbledhin paratë dhe të bëhen heronj? Epo, sigurisht!

Kategoria: Komedi

Drejtori: ,

Shteti:

Koha: 92 min

Realizimi:

IMDb: 5.0