PRISNI 5 SEKONDA

The Time Traveler’s Wife

Një dramë romantike për një bibliotekar nga Çikago me një anomali gjenetike që udhëton në kohë dhe vështirësitë që has me martesën e tij.

Zhanri: DramëFantaziRomancë

Drejtori:

Shteti:

Koha: 107 min

Realizimi:

IMDb: 7.1