PRISNI 5 SEKONDA


The Treasure Hunter

Një grup hajdutësh ndjekin një kalorës të ri, vajzën e mentorit të tij dhe një arkeolog të famshëm, të cilët posedojnë një hartë që çon drejt një thesari antik.

Zhanri: AksionAventurëFantazi

Drejtori:

Shteti:

Koha: 105 min

Realizimi:

IMDb: 3.8