PRISNI 5 SEKONDA

The Wave

Një gjeolog dhe familja e tij gjenden në mes të një tsunami kur një rezervuar mes malesh shpërthen duke krijuar një dallgë 85 metra të lartë…

Zhanri: AksionDramëThriller

Drejtori:

Shteti: ,

Koha: 105 min

Realizimi:

IMDb: 6.7