• Server 1
  • Server 2

The Wizard of Oz

Doroti Gejl largohet nga Kansas nëpërmjet një uragani dhe dërgohet në tokën e Ozit. Aty ajo do të zërë miq të rinj të cilët do ta ndihmojnë të kthehet sërish në shtëpi.

Kohëzgjatja: 102 min

Kualiteti: HD

Realizimi:

IMDb: 8.0

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *