These Final Hours

Një njeri egoist ishte nisur drejt një feste që po zhvillohej pak orë para fundit të botës, por përfundon duke shpëtuar një vajzë të vogël dhe duke kërkuar babain e saj. Lidhja e fortë që krijohet mes tyre e shtyn atë në rrugën drejt shpagimit.

Kategoria: DramëSci-fiThriller

Drejtori:

Shteti:

Koha: 87 min

Realizimi:

IMDb: 6.7