• Server 1
  • Server 2
  • Server 3

Thor

Thori, luftëtari i fuqishëm dhe agresiv dëbohet nga Asgardi dhe dërgohet për të jetuar me njerëzit në Tokë, ku së shpejti bëhet mbrojtësi më i mirë i tokësorëve, por me parë i duhet të ri gjejë fuqitë e tij.

Kohëzgjatja: 115 min

Kualiteti: HD

Realizimi:

IMDb: 7.0

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *