Për sugjerime na shkruani në insta: @mistreci10
  • Server 1
  • Server 2

Thor: Ragnarok

I burgosur, i fuqishmi Thor e gjen veten në një duel vdekjeprurës gladiatorial përballë Hulkut, ish-aleatit të tij. Thor duhet të luftojë për mbijetesë dhe të sfidojë kohën, për të parandaluar që e plotfuqishmja Hela të shkatërrojë shtëpinë e tij dhe qytetërimin Asgardian.

Kohëzgjatja: 130 min

Kualiteti: HD

Realizimi:

IMDb: 7.9