TMNT

Kur bota kërcënohet nga një e keqe antike, katër breshkat adoleshente duhet të ribashkohen dhe t’i tejkalojnë të metat e tyre në mënyrë që të fitojnë në përballje me të.

Zhanri: AnimuarAventurëFamiljar

Drejtori:

Shteti: ,

Koha: 103 min

Realizimi:

IMDb: 6.2

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *