PRISNI 5 SEKONDA

Tolo Tolo

Një biznesmen Italian Keko Zalone, e gjen veten në Afrikë pasi biznesi i tij falemintoi.  Ai bën një udhëtimin të gjatë dhe përballet me kushtet e vështira të emigrantëve…

Zhanri: FamiljarKomedi

Drejtori:

Shteti:

Koha: 90 min

Realizimi:

IMDb: 5.9