Transformers

Një luftë shekullore mes dy racave Robotësh, Autobotët heroik dhe Deseptikonëve të këqij, vjen në tokë për një kub me fuqi të pamasë të cilin e ka një djalë adoleshent…

Kategoria: AksionAventurëSci-fi

Drejtori:

Shteti:

Koha: 144 min

Realizimi:

IMDb: 7.0