Për sugjerime na shkruani në insta: @mistreci10
  • Server 1
  • Server 2
  • Server 3

Trespass

Kajli dhe Sara Miller i kanë të gjitha: një vilë të stërmadhe, makina luksoze dhe potencialin për të patur romancë në marrëdhënien e tyre. Ai sapo është kthyer nga një udhëtim pune dhe vajza e tyre Eivëri del fshehurazi për të shkuar në një festë, kur katër kriminelë të veshur me uniforma sigurie dhe maska skish hyjnë brenda në shtëpi. Ata duan çfarë ka brenda në kasafortë: para dhe diamante. Gjatë orëve në vazhdim, historitë e katër grabitësve si edhe të gabimeve në martesën e Kajlit dhe Sarës hyjnë në lojë. A ka vend këtu për heroizma?

Kohëzgjatja: 91 min

Kualiteti: HD

Realizimi:

IMDb: 5.3