Për sugjerime na shkruani në insta: @mistreci10
  • Server 1
  • Server 2
  • Server 3

Turn Me On, Dammit!

Në Skodeheimen Norvegji, 15-vjeçarja Alma e pushtuar nga hormonet, ka mendime që nga më romantiket për Arturin, të dashurin e zemrës dhe deri në fantazi nga më të shfrenuarat për thuajse këdo që i del përpara.

Kohëzgjatja: 76 min

Kualiteti: HD

Realizimi:

IMDb: 6.3