Twins 2 a.k.a Judwaa 2

Premi dhe Raxha janë binjakë të ndarë në lindje por janë të lidhur në mënyrë unike me njëri-tjetrin me anë të reflekseve të tyre. Ata ribashkohen të rritur për t’i dhënë fund botës së krimit.

Kategoria: AksionKomedi

Drejtori:

Shteti:

Koha: 145 min

Realizimi:

IMDb: 3.8