Ultras

Napoli. Pothuajse 50 vjeç Sandro është lideri i Apashëve, një grupi ultra më të cilin ka kaluar gjithë jetën: një jetë plot dhunë, përplasje, pasion dhe vlera të patundura. Tashmë që një dënim e mban larg stadiumit, ndjenjat e tij kanë filluar të veniten.Pasi njeh Terin, një vajzë bukuroshe për të parën herë në jetë ndjen nevojë për një jetë normale. Por gjithashtu ai është dhe mentori i Anxhelos,një 16 vjeçari që i konsideron Apashët familjen e tij.

Kategoria: Dramë

Drejtori:

Shteti:

Koha: 108 min

Realizimi:

IMDb: 5.9