Unique Brothers

Pietro është një kirurg i pashëm dhe i suksesshëm në të 40-tat. Pasi ai humb kujtesën prej një aksidenti, vëllai i tij kujdeset për të…

Kategoria: KomediRomancë

Drejtori:

Shteti:

Koha: 89 min

Realizimi:

IMDb: 5.5