Unstoppable

Një tren mallrash gjysmë milje i gjatë pa ekuipazh po i afrohet një qyteti në mënyrë të rrezikshme për shkak të një defekti. Një inxhinier veteran dhe një makinist i ri pa përvojë, duhet të luftojnë me kohën për të ndaluar një katastrofë.

Kategoria: AksionThriller

Drejtori:

Shteti:

Koha: 98 min

Realizimi:

IMDb: 6.8