Violet & Daisy

Dy adoleshente vrasëse pranojnë një punë të cilën e mendojnë të thjeshtë dhe të shpejtë, derisa një objektiv i papritur i nxjerr jashtë planit të tyre.

Zhanri: AksionKomediKrim

Drejtori:

Shteti:

Koha: 88 min

Realizimi:

IMDb: 6.1

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *