Wag the Dog

Pak para zgjedhjeve, një mjek dhe një producent Hollivudi bashkojnë përpjekjet për të fabrikuar një luftë në mënyrë që të mbulojnë një skandal seksual presidencialë.

Kategoria: DramëKomedi

Drejtori:

Shteti:

Koha: 97 min

Realizimi:

IMDb: 7.2