Për sugjerime na shkruani në insta: @mistreci10
  • Server 1
  • Server 2
  • Server 3

Wanted

‘Zgjidh fatin tënd’ tregon që një zyrtar i ri mëson se është djali i një vrasësi profesionist dhe se ndan të njëjtat aftësi mbinjerëzore vrastare si babai i tij…

Kohëzgjatja: 110 min

Kualiteti: HD

Realizimi:

IMDb: 6.7