War Horse

Alberti, një djalosh i ri krijon një miqësi të veçantë me kalin e tij, Xhoi. Por lufta i detyron të ndahen dhe Xhoi blihet nga kalorësit për tu përdorur në beteja, udhëtimi i tij i jashtëzakonshëm do të prekë dhe ndryshojë jetën e kujtdo që e takon atë.

Kategoria: AksionDramëLuftë

Drejtori:

Shteti: ,

Koha: 146 min

Realizimi:

IMDb: 7.2