We Own the Night

Një menaxher klubi në Nju Jork përpiqet të shpëtojë babain dhe vëllain e tij nga mafia ruse.

Zhanri: DramëKrimThriller

Drejtori:

Shteti:

Koha: 117 min

Realizimi:

IMDb: 6.8

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *