Wedding Crashers

Xhon Bekuith dhe Xheremi Grei, janë gjithmonë dasmorë të paftuar. Ata shfaqen nëpër dasma për të shfrytëzuar ambjentin romantik për të zënë femra. Por çdo gjë merr kthesë tjetër kur Xhoni dashurohet pas Klerës. A do të ketë në fund dasëm për këta të dy?

Kategoria: KomediRomancë

Drejtori:

Shteti:

Koha: 119 min

Realizimi:

IMDb: 6.9