What Happened, Miss Simone?

Historia e pianistes klasike, ikonës dhe artistes legjendare, Nina Simone, që jetoi një jetë me ndershmëri brutale, me gjenialitet muzikor dhe me melankoli të torturuar.

Kategoria: DocumentaryMuzikë

Drejtori:

Shteti:

Koha: 101 min

Realizimi:

IMDb: 7.6