When the Game Stands Tall

Bazuar në një histori të vërtetë. Rrugëtimi i skuadrës legjendare me në krye trajnerin Bob Ladokër, i cili i mori spartanët e shkollës së mesme “De La Salle” dhe vendosi një rekord në futbollin amerikan prej 151 fitoresh radhazi.

Kategoria: Dramë

Drejtori:

Shteti:

Koha: 115 min

Realizimi:

IMDb: 6.7