Për sugjerime na shkruani në insta: @mistreci10
  • Server 1
  • Server 2
  • Server 3

When We First Met

Noa kalon një natë të parë të përkryer me Ejvërin, vajzën e ëndrrave të tij, por ajo nuk e sheh në të njëjtën mënyrë. Ai kalon tre vjet duke menduar çfarë shkoi keq – deri në momentin që i jepet mundësia e papritur të udhëtojë pas në kohë dhe ta ndryshojë atë natë – dhe fatin e tij – disa herë me radhë.

Kohëzgjatja: 97 min

Kualiteti: HD

Realizimi:

IMDb: 6.4