Për sugjerime na shkruani në insta: @mistreci10
  • Server 1
  • Server 2
  • Server 3

White as Milk, Red as Blood

Leo është 16 vjeç dhe për të jeta ka vetëm dy ngjyra: të bardhën dhe të kuqen. E bardha është zbrazëtia, heshtja, mërzia ndërsa e kuqja gjaku që rrjedh në vena, por edhe ngjyra e flokëve të Beatriçes, vajza e ëndrrave të tij. Kur ai më në fund gjen guximin t’i afrohet asaj mëson se Beatriçe po kalon nëpër një dhimbje të madhe. Por nga ana tjetër është edhe Silvia; mikja e tij më e mirë…

Kohëzgjatja: 102 min

Kualiteti: HD

Realizimi:

IMDb: 6.1