• Server 1
  • Server 2
  • Server 3
  • Server 4

White House Down

Ndërkohë që një polic është në një turne në Shtëpinë e Bardhë me vajzën e tij të vogël, ai vihet në veprim për të shpëtuar fëmijën e tij dhe të mbrojë presidentin nga një grup pushtuesish paramilitar të armatosur rëndë.

Kohëzgjatja: 131 min

Kualiteti: HD

Realizimi:

IMDb: 6.4

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *