Për sugjerime na shkruani në insta: @mistreci10
  • Server 1
  • Server 2

Wolf Creek

Liz, Kristy dhe Beni udhëtojnë me makinë për të zbuluar natyrën Australiane. Pasi arrijnë në Parkun Kombëtar të Wolf Creek, atyre nuk u ndizet makina dhe u vjen ndihmë e papritur nga një karrotrec i drejtuar nga Mick, i cili ofron riparimin e makinës. Dhe i çon në ofiçinën e tij për të riparuar mjetin e tyre, por ai i mashtron dhe i robëron…

Kohëzgjatja: 99 min

Kualiteti: HD

Realizimi:

IMDb: 6.2