Wonder Wheel

Jetët e katër njerëzve ndërthuren keqas në ishullin e lojërave dhe zbavitjeve: Xhini, një ish-aktore emocionalisht e paqëndrueshme, e cila tani punon si kameriere Hampti, bashkëshorti i saj Miki, një roje plazhi i ri e tërheqës që ëndërron të bëhet dramaturg dhe Karolina, vajza e Hamptit, e cila është fshehur nga gangsterët, në banesën e babait të saj…

Kategoria: Dramë

Drejtori:

Shteti:

Koha: 101 min

Realizimi:

IMDb: 6.2