You Should Have Left

Në një përpjekje për të rregulluar marrëdhënien e tyre, një çift rezervon pushime në një fshat për veten dhe vajzën e tyre. Ajo ç’ka duket përfekte fillon të ndryshoje teksa dikush humbet kontrollin e realitetit dhe një forcë e ligë përpiqet t’i ndaje ata nga njëri tjetri.

Zhanri: DramëHorrorMister

Drejtori:

Shteti: ,

Koha: 93 min

Realizimi:

IMDb: 5.3

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *