Për sugjerime na shkruani në insta: @mistreci10
  • Server 1
  • Server 2
  • Server 3

Young Adult

Fituesja e Academy Award Charlize Theron luan si Mevis Geri, një ish-mbretëreshë mature 37-vjeçare dhe momentalisht shkrimtare romanesh për adoleshentë, e cila kthehet në qytezën e lindjes për të rijetuar ditët e saj të lavdishme dhe për të rifituar zemrën e ish të dashurit të saj të gjimnazit i cili tani është i martuar. Kur e gjen kthimin e saj në shtëpi më sfidues nga sa e priste, Mevis krijon një lidhje të pazakontë me një ish-shok shkolle – dhe që të dy duhet të përballen me realitetin e hidhur të rritjes në këtë histori brilante që të lë emocione të përziera dhe që kritikët e quajnë një komedi tepër të veçantë.

Kohëzgjatja: 94 min

Kualiteti: HD

Realizimi:

IMDb: 6.2